POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CADOURI DIN INIMA

 

Îți multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Când intri într-o relație de orice fel cu noi, ne încredințezi informațiile tale.

 Acestă politică de confidențialitate definește modul în care Cotinghiu V. Iulia-Vasilica Persoana Fizică Autorizată colectează, utilizează și stochează datele tale personale atunci când accesezi sau interacționezi cu site-ul https://www.cadouridininima.com .

În acest document vei afla care sunt datele pe care le colectăm și prelucrăm sau pe care ni le-ai pus la dispoziție prin accesarea https://www.cadouridininima.com (Website-ul).

1. CINE SUNTEM?

Cotinghiu V. Iulia-Vasilica este o întreprindere economică care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Strada Nordului, nr. 10, Codlea, județul Brașov, înregistrată la Oficul Registrului Comerțului de pe lânga tribunalul Brașov, sub Nr. Înmatriculare: F08/175/2021, numită în continuare Cadouri din inima.

2. CINE EȘTI TU?

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoană aflată într-o relație de orice fel cu noi, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să iți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

3. CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM DESPRE TINE?
       
Cand interacționezi în orice fel cu noi (prin formularul de contact, prin folosirea serviciilor noastre, prin Social Media, telefonic etc.) este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații incluzând:
•    Numele și prenumele
•    Adresa de e-mail/ numărul de telefon
•    Profilul de socializare
•    Interesele și preferintele
•    Adresa
•    Informații despre produsele și serviciile achiziționate
•    Informații bancare

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzând:
•    Adresa IP
•    Navigatorul de internet
•    Anunțurile pe care ai dat click
•    Locația
•    Paginile web pe care le accesezi pe website-ul nostru.

4. DE CE COLECTĂM ACESTE INFORMAȚII?

Colectăm informațiile tale în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:
•    În vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
Reține faptul că furnizarea informațiilor privind numele, prenumele și adresa de contact este obligatorie, în caz contrar nu putem să vă oferim serviciile noastre .
•    Pentru a-ți răspunde la intrebări și solicitări;
•    În scop de marketing;
•    Pentru a oferi și îmbunătați serviciile și produsele pe care le oferim;
•    Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
•    Pentru a iți oferi reclamă și conținut personalizat;
•    Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
•    Pentru a ne conforma legislației;
•    Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanță;

 5. CINE PRELUCREAZĂ DATELE

Datele tale sunt prelucrate de către Cadouri din inima, precum și de persoane delegate cu:

Administrarea site-ului

Administrarea clienților și a cererilor lor

Sarcini legale

Cadouri din inima, ca operator de date, a luat toate măsurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea sau distrugerea neautorizată a datelor.

Prelucrarea datelor se realizează folosind computere și/sau instrumente IT, urmând procedura internă în scopul clar specificat și acceptat de către utilizator.

6. PARTAJAREA DATELOR TALE PERSONALE

Nu vindem datele tale cu caracter personal către terțe părți.

Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe părți precum furnizori de servicii, furnizori de hosting, companii IT, numite, dacă este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mențină confidențialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terțe părți poate fi cerută de la Cotinghiu V. Iulia Vasilica PFA, în orice moment.

În ultimul rând, am putea dezvălui datele tale:

În situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri și campanii promotionale organizate de Cadouri din inima.

Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare

Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii Cotinghiu V. Iulia-Vasilica PFA, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

Link-urile catre site-uri si terte parti

Website-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora Cadouri din inima nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

 7. CÂT TIMP STOCĂM DATELE TALE
Datele tale personale sunt stocate / prelucrate începând cu data la care ai accesat website-ul. Acestea vor fi prelucrate până la exprimarea ta oficială de a opri acest lucru, trimiţându-ne un email la:  contact@iuliacotinghiu.com

8. CARE SUNT DREPTURILE TALE

În conditiile prevăzute de legislatie, în calitate de persoana vizata, beneficiezi de următoarele drepturi:

Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.

Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Cadouri din inima sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Cadouri din inima poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.

Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.

Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Cadouri din inima catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Te rugăm să reții că:

o   Iti poti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.

o  Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: contact@iuliacotinghiu.com

În conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, când îți exerciți oricare dintre aceste drepturi, Cadouri din inima, ca operator de date, iși rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa iti raspundem in interval de 30 de zile la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la 60 de zile, pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

9. CONFIDENȚIALITATEA MINORILOR

Cadouri din inima nu contactează cu bună știință sau nu colectează informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Website-urile nu au ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

 Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la contact@iuliacotinghiu.com

10. MODIFICĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor vei fi înștiințat pe email (dacă este posibil) sau prin afișarea unui mesaj specific pe site.

11. ÎNTREBĂRI, SOLICITĂRI ȘI EXERCITAREA DREPTURILOR

Daca ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor tale sau dorești să îți exerciti drepturile legale sau ai orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne poți scrie la adresa de email: contact@iuliacotinghiu.com.

Contact

+40734314583

Urmărește-ne pe Social Media

©IuliaCotinghiu